ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Chișinău a fost suplimentat numărul de locații a târgurilor de produse agricole autohtone

10:06 | 19.07.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 19 iul. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău a suplimentat numărul de locații pentru târgurile de produse agricole. Astfel, producătorii autohtoni vor avea la dispoziție 26 de locuri pentru comercializarea produselor lor,  transmite MOLDPRES.

Viceprimarul municipiului Chișinău, Olga Ursu, a declarat astăzi în cadrul ședinței on-line a serviciilor municipalității că a suplimentat, cu nouă locuri, numărul de locații dedicate comercializării produselor autohtone, atât permanente, cât și sezoniere. „Începând de astăzi, 19 iulie, am suplimentat cu nouă locații numărul de târguri permanente pentru comercializarea produselor agricole autohtone”, a spus viceprimarul Olga Ursu.

“Producătorii agricoli autohtoni se vor adresa preturilor de sector pentru a primi autorizația de comerț în aceste noi locații permanente”, a specificat viceprimarul.

Cele nouă locuri de târguri permanente vor funcționa începând de astăzi și până la data de 31 august. Perioada de funcționare va putea fi prelungită la cerere. 

foto: realitatea.md

img21005194

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!