ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Arcașii Dan Olaru și Alexandra Mîrca părăsesc Olimpiada

14:57 | 27.07.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 27 iul. /MOLDPRES/. Sportivii moldoveni care participă la Olimpiada de la Tokyo la proba de tragere cu arcul, Dan Olaru și Alexandra Mîrca, au pierdut în fața concurenților lor și au părăsit concursul, transmite MOLDPRES.

Olaru a cedat la limită în fața canadianului Crispin Duenas, iar Mîrca a fost învinsă de Yang Xiaolei.

Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Dan Olaru se întâlnește pentru a doua oară cu sportivul canadian, cel din urmă fiind foarte bine plasat în ratingul mondial al trăgătorilor cu arcul.

Prestația Alexandrei Mîrca a fost una slabă în comparație cu cea a sportivei din China, în cea de-a doua rundă Yang Xiaolei având o prestație ireproșabilă, trăgând de trei ori în 10.

Sportivii Dan Olaru și Alexandra Mîrca sunt cei care au purtat drapelul Republicii Moldova la deschiderea Jocurilor Olimpice.

foto: olympic.md

img21005426

img21005426

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!