ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Au fost anunțați câștigătorii etapei a doua a Loteriei fiscale

13:58 | 29.07.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 29 iul. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a anunțat că a doua etapă din anul curent a concursului „Loteria fiscală”, care s-a desfășurat în perioada 1 aprilie-30 iunie, s-a finalizat. Ca urmare, au fost desemnați 174 de câștigători care vor primi premii în valoare a câte o mie de lei, transmite MOLDPRES.

Conform SFS, premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în maximum 10 zile după publicarea listei.

“Potrivit cadrului de reglementare aprobat prin Hotărâre de Guvern, persoanele fizice, care au atins vârsta de 18 ani, devin automat participanți la "Loteria fiscală” dacă dețin un card bancar de la orice bancă licențiată în Republica Moldova și achită orice cumpărătură sau serviciu cu cardul în valoare mai mare de 30 lei”, indică Serviciul Fiscal.

Serviciul Fiscal de Stat îndeamnă populația să efectueze achitările cu cardul, participând astfel în cadrul concursului Loteria fiscală.

foto: sfs.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!