ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fiscul a premiat cei mai corecţi contribuabili

11:07 | 03.08.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 3 aug. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat a înmânat certificate de credibilitate și diplome de gratitudine unui număr de 150 de contribuabili, pentru manifestarea transparenței și corectitudinii în activitatea desfășurată, transmite MOLDPRES.

“Exprimăm gratitudine și suntem recunoscători tuturor contribuabililor și agenților economici pentru implicare și aportul considerabil întru susținerea economiei naționale prin onorarea în termen a obligațiilor față de buget, promovarea civismului fiscal și spiritului de conformare voluntară la prevederile legislației fiscale. Apreciem înalt contribuția tuturor la formarea veniturilor Bugetului Public Național prin onorarea în termen a obligațiilor față de buget, menținerea și crearea locurilor de muncă, susținând dezvoltarea Republicii Moldova”, indică SFS.

În anul 2021, Serviciul Fiscal de Stat va continua să promoveze acele proiecte care sunt menite să modernizeze sistemul de administrare fiscală conform celor mai bune practici internaționale, va pune un accent deosebit pe dezvoltarea tehnologiilor informaționale în domeniul finanțelor publice, extinderea și îmbunătățirea serviciilor electronice prestate cetățenilor și antreprenorilor.

Certificatele sunt înmânate anual în conformitate cu Regulamentul privind stimularea morală (nonfinanciară) a contribuabililor onești.

foto: SFS

img21005593

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!