ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Patru medalii de bronz a obținut Republica Moldova la Olimpiada Internațională de Chimie

10:28 | 04.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 4 aug. /MOLDPRES/. Patru elevi din ţara noastră au obţinut medalii de bronz în cadrul celei de-a 53-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Chimie, transmite MOLDPRES.

Este vorba de Adelina Andrei, Valerian Mocreac, elevi la Liceul Teoretic „Orizont” din Chișinău, Tatiana Sviriniuc, elevă la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Bălți și Maxim Cojocari-Goncear, elev la Liceul Teoretic Republican „Aristotel” din Chișinău. Concursul, organizat de Japonia, s-a desfășurat online în perioada 25 iulie – 2 august 2021.

La competiție au participat 312 elevi din 79 de țări, Republica Moldova fiind reprezentată de patru elevi și doi profesori.

foto: MECC

img21005626

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!