ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Chișinău vaccinarea în unitățile mobile va continua până la sfârșitul lunii august

10:09 | 09.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 9 aug. /MOLDPRES/. În municipiul Chișinău campania de imunizare în unitățile mobile de vaccinare se va desfășura până la sfârșitul lunii august, transmite MOLDPRES.

Astăzi, cele două puncte mobile de vaccinare - un troleibuz și un autobuz - se vor afla, între orele 10:00-18:00, în două locații diferite. Troleibuzul va staționa în sectorul Centru, str. Miorița/șos. Hâncești, în preajma Complexului locativ „Miorița", iar autobuzul se va deplasa în orașul Vadul lui Vodă, str. Ștefan cel Mare, 40, în preajma sediului primăriei. 

Cetățenii pot identifica ușor unitățile mobile de imunizare, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti-COVID-19. 

Ministerul Sănătății a informat că până în prezent, în R. Moldova au fost administrate 1 094 859 doze, iar 532 508 persoane au fost imunizate cu două doze de vaccin.

img21005732

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!