ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Ucrainei va sosi în vizită la Chișinău

14:10 | 17.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 aug. /MOLDPRES/. Perspectivele dialogului politic moldo-ucrainean au fost examinate astăzi, în cadrul unei întrevederi a Prim-ministrului Natalia Gavrilița cu Marko Shevchenko, ambasadorul Ucrainei la Chișinău, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Oficialii au vorbit despre prioritățile agendei bilaterale a celor două state, inclusiv despre reluarea activității grupurilor sectoriale de lucru în diverse domenii ale interacțiunii bilaterale.

S-a discutat și despre vizita la Chișinău, în perioada 27-28 august curent, a Prim-ministrului Ucrainei Denys Shmygal. Oficialul va participa la evenimentele prilejuite de cea de-a 30-a aniversare a proclamării independenței Republicii Moldova.

Foto: Guvern

img21005984

img21005984

img21005984

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!