ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova va primi un grant din partea Japoniei pentru echipament medical

16:10 | 19.08.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 19 aug. /MOLDPRES/. Membrii Executivului au votat la şedinţa de astăzi aprobarea proiectului de lege pentru ratificarea Acordului de grant dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Japoniei privind furnizarea de echipament medical în cadrul Programului de dezvoltare economică și socială, semnat în decembrie 2020, transmite MOLDPRES.

Conform proiectului, se ratifică Acordul de grant, întocmit prin schimb de note, dintre executivele celor două țări privind furnizarea de echipament medical în cadrul Programului de dezvoltare economică și socială, în valoare de o sută de  milioane de yeni japonezi (circa 900 de mii de dolari SUA), semnat la 22 decembrie 2020.

Guvernul și alte instituții ale statului vor întreprinde măsurile necesare pentru realizarea prevederilor Acordului menționat. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene va notifica Executivului Japoniei ratificarea Acordului nominalizat.

Prezenta lege intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Foto simbol

img21006058

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!