ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fotbalistele moldovene s-au calificat în turul doi al Campionatului European de futsal

11:16 | 20.08.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 20 aug. /MOLDPRES/. Naționala feminină de futsal a Republicii Moldova s-a calificat în turul doi preliminar al Campionatului European de futsal, transmite MOLDPRES.

Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat că a luat sfârșit mini-turneul de futsal feminin, găzduit de Arena FMF din comuna Ciorescu, care a contat pentru calificarea în Campionatul European de futsal. La acest turneu, naționala de futsal a Țărilor de Jos s-a clasat pe locul întâi, terminând evoluția fără nici o înfrângere. Echipa Republicii Moldova a ocupat locul patru din grupa preliminară.

În turul doi, naționala de futsal feminin va evolua împotriva selecționatelor din Rusia, Ungaria și Belarus. Meciurile mini-turneului sunt programate în perioada 19-24 octombrie 2021, în Belarus.

Turneul final al Campionatului European va avea loc în perioada 24-27 martie 2022. Gazda competiției va fi stabilită mai târziu.

Foto: fmf.md

img21006081

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!