ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Parlamentul se va convoca în sesiunea ordinară de toamnă, începând cu 1 septembrie

17:28 | 25.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 aug. /MOLDPRES/. Parlamentul Republicii Moldova se va convoca în sesiunea ordinară de toamnă, începând cu 1 septembrie curent. Dispoziția cu privire la convocarea Legislativului în sesiunea ordinară a fost semnată de Președintele Parlamentului, Igor Grosu, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

Deputații se vor întruni în prima ședință plenară, la propunerea Biroului permanent al Legislativului, după pregătirea proiectului ordinii de zi.

În cadrul sesiunii, urmează a fi examinate o serie de proiecte din noul Parlament, precum și proiecte rămase din legislaturile anterioare.

Parlamentul se întrunește în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de primăvară începe în luna februarie și nu poate depăși sfârșitul lunii iulie. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie și nu poate depăși sfârșitul lui decembrie.

Foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!