ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Problemele transportatorilor au fost examinate la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale

12:17 | 26.08.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale,  s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții asociațiilor patronale din domeniul transporturilor, transmite MOLDPRES.

În cadrul întrevederii au fost abordate provocările pandemiei COVID-19 în sector și alte probleme care sunt tergiversate de mulți ani. Ministrul Spînu a solicitat conducătorilor să înainteze măsuri legislative viabile, să nu tolereze corupția și să ofere servicii în beneficiul consumatorului.

Andrei Spînu le-a asigurat un dialog social în scopul rezolvării dificultăților pe care asociațiile din domeniul transporturilor le-au exprimat public de-a lungul anilor.

Foto: MIDR

img21006271

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!