ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu a avut o discuție cu președintele României Klaus Iohannis

14:54 | 28.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 aug. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat ieri cu președintele României, Klaus Iohannis, care a venit la Chișinău pentru a participa la celebrarea celei de-a 30-a aniversări de la proclamarea independenței țării noastre, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, șefa statului i-a mulțumit lui Klaus Iohannis pentru sprijinul de care Republica Moldova a beneficiat din partea României și care este rezultatul direct al discuțiilor pe care le-au avut.

„Mă refer la cele peste 500 de mii de doze de vaccin, donate de Guvernul de la București, la cele 6000 de tone de motorină, care au venit în susținerea agricultorilor noștri afectați de secetă, dar și la alte acțiuni și programe ce vin în ajutorul oamenilor”, a spus Maia Sandu.

La rândul său, președintele Klaus Iohannis a dat asigurări că România va rămâne în continuare un susținător fidel al țării noastre, așa cum a fost în toți cei 30 de ani de independență a Republicii Moldova.

Foto: presedintie.md

img21006319

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!