ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

„Linia Verde” a Poliției de Frontieră va activa în regim non-stop

10:09 | 30.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 30 aug. /MOLDPRES/. Grupul de gestionare a „Liniei Verde" a Poliției de Frontieră va activa în ture, în regim non-stop, astfel ca orice cetățean să primească consultații vizavi de regulile de traversare a frontierei de stat a Republicii Moldova, cât și regulile de regim în zona de frontieră, informează MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, mai mulți operatori răspund la numărul de telefon +373 (22) 259-717 în calitate de număr unic pentru funcționarea „Liniei Verde", dar și oferă răspunsuri în mod operativ pe adresa electronică: [email protected]

Linia Verde a Poliției de Frontieră a fost instituită cu scopul sporirii nivelului de transparență în funcționarea autorității, asigurării unui dialog eficient între cetățean și polițist de frontieră, precum și oferirii informațiilor strict pe linia de activitate frontalieră.

În această formulă, Call Centrul Poliției de Frontieră „Linia Verde" lucrează din dimineața zilei de 27 august a.c., iar până astăzi au fost primite 824 de apeluri. 

Foto: Poliția de Frontieră

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!