ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Selecționata de fotbal a Republicii Moldova a pierdut meciul împotriva Austriei

09:02 | 02.09.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 2 sep. /MOLDPRES/. Selecționata Republicii Moldova la fotbal a pierdut, ieri seară, cu 0-2 meciul împotriva naționalei Austriei, transmite MOLDPRES.

Partida, desfășurată pe stadionul Zimbru din Chișinău, s-a jucat în prezența a aproximativ 4000 de spectatori. Primul gol a fost înscris de jucătorul austriac Christoph Baumgartner, în prelungirile primei reprize, iar cel de-al doilea, de asemenea în prelungiri, în minutul 94, de către Marko Arnautovic.

Naționala moldoveană a practicat un joc sever, fotbaliștii Reabciuk și Belousov alegându-se cu câte un cartonaș galben.

Este cel de-al șaselea meci pe care selecționata Republicii Moldova l-a pierdut în fața reprezentativei Austriei. Până în prezent naționala moldoveană s-a întâlnit de șapte ori cu reprezentativa austriacă, reușind o singură victorie.

Meciul  împotriva Austriei a fost cel de-al patrulea susținut de selecționata Moldovei în preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2022.

Foto: FMF

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!