ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prețurile la carburanți se vor majora din nou

12:36 | 09.09.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 9 sep. /MOLDPRES/. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat pentru mâine prețuri plafon mai mari pentru carburanți, pentru a șasea zi consecutiv, comunică MOLDPRES.

Astfel, prețul maxim de comercializare cu amănuntul a benzinei cu cifra octanică A-95 va fi de 20 de lei și 70 de bani litrul, cu 9 bani mai mult decât astăzi, iar al motorinei – de 16 lei și 69 de bani, cu 3 bani mai scump.

Speakerul Igor Grosu a anunțat anterior că se va solicita audierea conducerii ANRE în contextul majorării prețurilor la produsele petroliere.

Potrivit modificărilor operate recent în legislație, ANRE stabilește zilnic prețurile maxime plafon pentru benzina și motorina standard.

Foto: telegraph.md

img21006602

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!