ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Președintele Maia Sandu i-a conferit ”Ordinul de Onoare” Ambasadorului Franței, Pascal Le Deunff

11:38 | 16.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 sep. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a conferit, în această dimineață, ”Ordinul de Onoare” Ambasadorului Republicii Franceze la Chișinău, Pascal Le Deunff, pentru meritele sale deosebite în îmbunătățirea relațiilor dintre țările noastre, a comunicat agenției MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției. 

Aceste merite includ relansarea dialogului moldo-francez la nivel înalt, inițierea activității Agenției Franceze pentru Dezvoltare în Republica Moldova, lansarea cooperării în domeniul justiției și combaterii corupției, dar și sprijinirea schimbărilor democratice din țara noastră din ultimii ani.

„Un prieten bun al țării noastre, domnul Ambasador își încheie misiunea în Moldova, dar este mereu așteptat la Chișinău”, a menționat șefa statului.

Foto: Președinție

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!