ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Iarmaroacele agricole din Chișinău vor activa până la data de 31 octombrie

13:06 | 06.10.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 6 oct. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău a prelungit perioada de activitate a târgurilor agricole, amplasate în sectoarele orașului, până la data de 31 octombrie, transmite MOLDPRES.

Dispoziția de prelungire a târgurilor agricole a fost semnată de viceprimarul Olga Ursu. Măsura vine ca urmare a unei solicitări din partea Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare și preturii Botanica și a fost luată în scopul asigurării locuitorilor capitalei cu produse agricole și în susținerea producătorilor autohtoni.

Cele 25 de târguri agricole care activează în sectoarele municipiului Chișinău vor continua să activeze până la sfârșitul lunii octombrie.

În dispoziția administrației locale a capitalei se specifică că atât comercianții, cât și vizitatorii iarmaroacelor agricole sunt obligați să respecte măsurile de prevenire și control a infecției COVID-19.

Foto simbol

img21007408

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!