ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Întreprinderea „Barza Albă” are un nou director general

16:43 | 25.10.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 25 oct. /MOLDPRES/. Agenția Proprietății Publice a anunțat astăzi că, în urma desfășurării concursului pentru ocuparea funcției vacante de director general al Societăţii pe acţiuni „Barza Albă”, Comisia de selectare a candidatului l-a desemnat în calitate de învingător pe Vasile Roșca, transmite MOLDPRES.

Vasile Roșca este licențiat în Relații Economice Internaționale, iar anterior a fost manager de vânzări și a condus diverse companii naționale și internaționale.

Noul manager al întreprinderii a fost ales, după ce fostul director general al SA Barza Albă, Sergiu Babii,s-a stins din viaţă după o boală incurabilă, în martie curent.

Istoria companiei SA „Barza Albă” din municipiul Bălți a demarat în 1944. Compania și-a început activitatea cu o unitate mică de prelucrare a strugurilor, amplasată la periferia orașului. Peste 75 de ani de activitate, compania dispune de un potențial de producție performant și un portofoliu reprezentativ de divinuri cu o vârstă de la 3 până la 50 de ani. Produsele companiei au fost distinse la numeroase expoziții internaționale și concursuri de degustare cu peste 150 de medalii, dintre care 80 sunt de aur, 10 - „Grand Prix”, precum și cu Premiul „Star AWORD”, pentru merite deosebite în domeniul calității.

Foto: SA "Barza Albă"

 

img21008010

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!