ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol vrea să facă un joc mai bun cu Inter Milano

09:38 | 03.11.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 3 nov. /MOLDPRES/. După înfrângerea suferită în deplasare cu Inter Milano, Sheriff Tiraspol vrea să facă astăzi un joc mai bun pe teren propriu, transmite MOLDPRES.

Antrenorul echipei tiraspolene, Iurie Vernidub, a declarat că meciul pierdut în deplasare a fost o lecție bună pentru jucători și că aceștia și-au făcut lecțiile pentru meciul care se va desfășura pe teren propriu. „Vom presta un joc mai bun pe terenul nostru decât cel pe care l-am arătat pe stadionul San Siro din Milano. Cel mai important este să nu repetăm greșelile pe care le-am făcut în meciul precedent. Am încredere totală în băieții mei. Au muncit mult pentru a fi pregătiți de acest meci”, a menționat Vernidub.

La rândul său, antrenorul campioanei Italiei, Simone Inzagni, a spus că meciul este unul important pentru echipa pe care o antrenează. „În partida trecută am jucat superb și am obținut victoria, dar am avut un avantaj, am evoluat în fața propriilor suporteri. De această dată va fi un meci diferit, dar pentru noi va fi decisiv. Trebuie să plecăm acasă cu cele trei puncte”, a precizat Inzagni.

Sheriff va juca astăzi seara cu Inter Milano pe stadionul din Tiraspol, cu începere de la ora 22:00.

Foto: fmf.md

img21008275

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!