ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Angajații ANP și forțele speciale au descins în mai multe penitenciare din țară

10:36 | 18.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 18 nov. /MOLDPRES/. Angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) cu suportul Inspectoratului Național de Investigații al IGP, DDS Pantera au descins în Penitenciarul nr. 13-Chișinău și Penitenciarul nr. 4 din Cricova, comunică MOLDPRES.

Potrivit ANP, în urma percheziții inopinate desfășurate în celulele deținuților din Penitenciarul nr. 13-Chișinău au fost depistate și ridicate din diferite ascunzișuri telefoane mobile și accesorii pentru acestea, seturi cărți de joc, băuturi alcoolice și materie primă destinată preparării băuturilor alcoolice (bragă sau basamac).

În urma descinderilor la Penitenciarul nr. 4 din Cricova, oamenii legii au ridicat cantități impunătoare de băuturi alcoolice, telefoane mobile, purtători de informații dar și substanțe interzise.

Obiectele și substanțele interzise depistate la deținuți au fost ridicate și documentate conform legii și vor fi predate organelor de poliție.

Conform ANP, operațiunile de acest gen se desfășoară în scopul fortificării regimului de deţinere, depistării şi ridicării obiectelor şi substanţelor interzise în instituțiile de detenție.

Foto: ANP

img21008790

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!