ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În capitală au început să circule cinci troleibuze decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă

10:05 | 02.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 2 dec. /MOLDPRES/. Pe străzile din capitală vor circula cinci troleibuze decorate în lumini multicolore, transmite MOLDPRES.

Regia Transport Electric Chișinău a anunțat că începând cu data de 1 decembrie, pe rutele de transport pasageri nr. 4, 10, 22, 24 și 30 vor circula cinci troleibuze decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Potrivit oficialilor, în seara de Revelion, vor fi circula alte două troleibuze, în stil retro, amenajate cu decorațiuni multicolore care vor face un tur deosebit prin tot orașul.

Primăria municipiului Chișinău a dat, la 1 decembrie, startul sărbătorilor de iarnă, astfel unitățile de transport vor încerca să aducă magia sărbătorilor în toate sectoarele capitalei.

Foto: facebook.com/regiachisinau

img21009244

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!