ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău va oferi cadouri copiilor din grădinițe

16:47 | 02.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 2 dec. /MOLDPRES/. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, peste 31 de mii de copii din grădinițele municipiului Chișinău vor primi cadouri, transmite MOLDPRES.

Primăria a anunțat că toții copiii care frecventează instituțiile municipale de educație timpurie vor primii, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, cadouri. Acestea conțin dulciuri/biscuiți în asortiment și sunt însoțite de certificate de conformitate. Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului Municipal Chișinău a achiziționat 31 326 de cadouri.

În același timp, reprezentanții Direcției nominalizate au menționat că și în acest an matineele organizate în grădinițe cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou vor fi desfășurate în grupe, fără prezența părinților sau altor persoane din afara instituției.

Foto: protv.md

img21009268

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!