ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Chișinău mai există elevi care învață de la distanță

09:22 | 06.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 6 dec. /MOLDPRES/. Peste 1 700 de elevi din municipiul Chișinău continuă să învețe de la distanță, transmite MOLDPRES.

Șeful interimar al Direcției generale educație, tineret și sport, Adrian Pavaloi, a declarat la ședința on-line de astăzi a serviciilor municipale că în 20 de instituții municipale de învățământ elevii învață de la distanță. „Sunt 1 728 de elevi din 130 de clase care continuă să învețe de la distanță. Motivul ține de numărul mare de elevi care sunt într-o clasă și de aplicarea măsurilor de protecție anti-COVID-19”, a menționat Pavaloi.

De asemenea, Pavaloi a spus că săptămâna trecută au fost înregistrate 36 de noi cazuri de COVID-19 la elevi, astfel, în acest moment, la autoizolare se află 1 434 de elevi. “Avem înregistrat un număr de opt cadre didactice infectate cu coronavirus săptămâna trecută, acest lucru se datorează faptului că peste 90 la sută dintre profesori sunt vaccinați “, a adăugat oficialul.

Foto: mail.mamaplus.md

img21009344

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!