ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria capitalei a lansat o pagină internet dedicată Chișinăului turistic

09:42 | 14.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 14 dec. /MOLDPRES/. Primăria capitalei a lansat o pagină de internet dedicată Chișinăului turistic, transmite MOLDPRES.

Municipalitatea a anunțat că a lansat astăzi pagina web visit.chisinau.md, consacrată Chișinăului turistic. Pe site poate fi găsită informație utilă - istorică sau culturală, cu descrierea celor mai însemnate obiective turistice ale capitalei - de la clădiri istorice, monumente, teatre și muzee, până la troleibuzul turistic. În acest spațiu virtual este disponibil programul evenimentelor naționale și locale dar și recomandări pentru activități în aer liber pentru vizitatorii orașului sau ai împrejurimilor lui.

În același timp, harta interactivă oferă posibilitatea de identificare a obiectivului de interes și să fie obținute datele privind locația acestuia, dar și o scurtă descriere însoțită de audio ghiduri.

De asemenea, pe această pagină de internet sunt prezentate portretele cultural-istorice ale personalităților marcante ale epocii moderne sau contemporane, care au contribuit semnificativ la imaginea pozitivă a orașului și au dus faima acestuia peste hotare.

Foto: Primăria Chișinău 

img21009589

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!