ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Un grup de elevi din raionul Hâncești a fost în vizită la Președinție

15:09 | 05.01.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 5 ian. /MOLDPRES/. Un grup de elevi de la Gimnaziul din satul Mirești, raionul Hâncești, a fost astăzi în vizită la Președinție, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

După un tur ghidat al clădirii, în care li s-a povestit despre istoria și activitatea instituției prezidențiale, tinerii s-au oprit și la Pomul de Crăciun al Președinției, unde au făcut fotografii.

În context, instituția prezidențială informează că a decis să extindă programul de vizite la Pomul de Crăciun până pe data de 15 ianuarie. Ușile sunt deschise pentru vizitatorii din toată țara, după următorul program: de luni până vineri între orele 12.00-13.00 și 17.00-18.00, iar în zilele de sâmbăta și duminica - între orele 12.00-13.00.

Foto: Președinție

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!