ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Liceul Teoretic „Pro Succes” din capitală își va mări capacitățile de primire a elevilor

12:33 | 12.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 12 ian. /MOLDPRES/. La 1 septembrie Liceul Teoretic „Pro Succes” din municipiul Chișinău va avea în gestiune încă o clădire, cea a fostei Școli medii nr. 3. Aceasta va fi renovată capital și astfel liceul va duspune de o capacitate de 700 de locuri, transmite MOLDPRES.

O delegație de la primărie a inspectat astăzi lucrările de reparație capitală a fostei Școli medii nr. 3, a cărei clădire se află la gestiunea Liceului „Pro Succes”. Potrivit șefului interimar al Direcției generale educație, tineret și sport, Andrei Pavaloi, „lucrările de reparație se desfășoară conform graficului stabilit iar la 1 septembrie edificiul va fi dat în exploatare”.

În același timp, Pavaloi a menționat că, datorită finalizării reparației capitale a clădirii, Liceul Teoretic „Pro Succes” va avea o capacitate mărită. “La data de 1 septembrie 2022, în noua clădire a acestei instituții de învățământ vor putea să-și facă studiile 700 de elevi care vor fi repartizați în 22 de clase”, a precizat oficialul.

Potrivit lui, majorarea efectivului școlar se datorează sporului demografic înregistrat în municipiul Chișinău, în special în sectorul Botanica. 

Foto: facebook.com

img22000183

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!