ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Federația Moldovenească de Fotbal a primit licență pentru televiziune

15:11 | 13.01.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 13 ian. /MOLDPRES/. În Republica Moldova va apărea un nou canal de televiziune dedicat sportului, transmite MOLDPRES.

În ședința din 12 ianuarie, Consiliul Audiovizualului a eliberat licență de emisie pentru un nou post de televiziune cu tematică sportivă – „WE SPORT TV”, care va fi difuzat prin intermediul distribuitorilor de servicii media audiovizuale. Licența de emisie a fost obținută de către Federația Moldovenească de Fotbal și este valabilă nouă ani. Conform proiectului prezentat Consiliului Audiovizualului, 95% din emisie va fi asigurată prin producție proprie.

Alexandru Grecu, reprezentant al Federației Moldovenești de Fotbal, responsabil pentru comunicare și proiecte media a informat că postul de televiziune va fi susținut de parteneri importanți ai FMF - FIFA și UEFA, cu care Federația Moldovenească de Fotbal deja a ajuns la un acord preliminar. Potrivit lui Alexandru Grecu, operatorul național de telecomunicații, Moldtelecom, și-a arătat disponibilitatea de cooperare cu viitorul post de televiziune.

Foto: newsmaker.md

img22000231

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!