ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova

12:10 | 20.01.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 ian. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian a avut astăzi o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova Claus Neukirch, primind felicitări în legătură cu nominalizarea în această funcție, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

În cadrul dialogului a fost exprimată disponibilitatea menținerii unei conlucrări productive, inclusiv în cooperarea cu Președinția în exercițiu polonă a OSCE exercitată în anul 2022, având la bază prioritățile trasate și necesitatea promovării procesului de reglementare transnistreană.

Totodată, a fost evidențiată necesitatea desfășurării unui dialog constructiv în formatele de negocieri existente, în vederea identificării unor soluții viabile, care să asigure respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului.

Foto: Biroul de reintegrare

img22000413

img22000413

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!