ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău va oferi suport financiar unic polițiștilor din capitală

08:32 | 03.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 3 feb. /MOLDPRES/. Primăria capitalei va oferi un suport financiar unic, în valoare de 1000 de lei, angajaților Direcției de poliție a municipiului Chişinău, transmite MOLDPRES.

Reprezentanți ai municipalității Chișinău s-au întâlnit ieri cu șeful-adjunctul al Direcției de poliție a municipiului Chişinău, comisar-șef Alexei Grosu, unde au discutat despre viitoarele acțiuni de întărire a securității și ordinii publice în capitală, dar și despre situația dificilă în care se află mai mulți polițiști ca urmare a majorării prețurilor la agentul termic și la alte servicii.

Primarul Ion Ceban a anunțat că a luat decizia de a oferi un suport financiar unic în valoare de o mie de lei angajaților din cadrul Direcției de poliție a municipiului Chişinău.

În același timp, edilul a precizat că va solicita Consiliului Municipal aprobarea unui proiect de decizie referitor la cofinanțarea de către Primărie a salariilor angajaților poliției din Direcția de poliție a municipiului Chişinău.

Foto: Primăria Chișinău

img22000776

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!