ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

De luni, elevii din toată ţara revin la ore cu prezenţă fizică

15:53 | 03.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 3 feb. /MOLDPRES/. Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a anunţat că începând de luni, 7 februarie, procesul educațional în instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal, publice și private, se va desfășura cu prezență fizică, transmite MOLDPRES.

Organele locale de specialitate în domeniul învățământului și conducătorii instituțiilor de învățământ primar, gimnazial și liceal publice și private vor întreprinde măsurile necesare pentru a relua procesul educațional cu prezență fizică, cu respectarea normelor în vigoare.

„Menționăm că activitățile educaționale extrașcolare, planificate în perioada 5-6 februarie curent, pot fi organizate în format fizic”, indică MEC.

De asemenea, având în vedere riscul sporit de răspândire în continuare a infecției provocate de virusul SARS-CoV-2, ministerul de resort atenționează despre necesitatea respectării măsurilor de sănătate publică pentru prevenirea răspândirii și controlul infecției COVID-19, valabile pe perioada stării de urgență în sănătate publică.

Foto: MEC

img22000808

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!