ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Olimpiada de la Beijing capătă viteză

11:47 | 11.02.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 11 feb. /MOLDPRES/. Olimpiada de la Beijing capătă viteză. Aproape o treime din medaliile puse în joc au fost cucerite de către sportivii olimpici. Este surprinzător că, deocamdată, printre lideri nu se află națiunile care erau considerate favorite, relatează MOLDPRES cu referire la Sport.ro.

Totuși, mai sunt 10 zile de competiții în care situația se poate schimba radical. O surpriză neplăcută au oferit iarăși sportivii ruși. Învingătoarea la proba patinaj artistic, rusoaica Karina Valieva, a avut un test pozitiv la substanțe interzise și totul va fi decis în urma apelului făcut de Comitetul Olimpic Internațional.

În urma dopajului sportivilor ruși la Olimpiada de la Soci și în alte competiții internaționale, la Olimpiada de la Beijing echipa Rusiei nu poate evolua sub culorile naționale.

Până acum, cele mai multe medalii de aur au fost cucerite de sportivi din Germania (6), Norvegia (5) și Austria (4). 

Foto: outlookindia.com

img22001019

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!