ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Sheriff a făcut un pas important pentru calificarea în optimile Ligii Europei

09:25 | 18.02.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 18 feb. /MOLDPRES/. FC Sheriff Tiraspol a învins, ieri seară, cu 2-0, formația portugheză SC Braga, în manșa tur a șaisprezecimilor de finală din Europa League, transmite MOLDPRES.

Campioana Republicii Moldova la fotbal, FC Sheriff Tiraspol, a câștigat cu 2-0, pe stadionul din Tiraspol, în fața formației SC Braga, deținătoarea Cupei Portugaliei. Victoria aduce avantaj echipei moldovene pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Europei.

Luxemburghezul Sebastien Thill a deschis scorul în finalul primei reprize din penalty, dictat pentru un henț comis de un jucător portughez. Lovitura de pedeapsă a fost acordată după ce arbitrul de centru a consultat sistemul VAR.

Cel de al doilea gol a fost marcat în minutul 83 de jucătorul din Mali, Adama Traore, care a profitat de alunecarea unui fotbalist portughez și a scăpat singur cu portarul oaspeților, pe care l-a învins dintr-un șut bine plasat de la 20 de metri.

Returul va fi jucat pe 24 februarie, la Braga. Echipa câștigătoare se va califica în optimile de finală ale Ligii Europei.

Foto: fmf.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!