ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Întreprinderea „Floarea-Soarelui” din Bălți asigură că în următoarea perioadă nu va majora prețul la ulei

10:17 | 03.03.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 3 mar. /MOLDPRES/. Întreprinderea „Floarea-Soarelui” din Bălți a dat asigurări că, temporar, nu va majora prețul la uleiul vegetal, transmite MOLDPRES.

Acest lucru a fost declarat ieri de către directorul general al companiei, Stela Ostroveţchi, în cadrul unei ședințe de lucru comune a Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare cu producătorii și exportatorii de cereale.

Managerul companiei de la Bălţi a menționat că această decizie a fost luată ţinând cont de situația complicată din regiune și din necesitatea de a manifesta solidaritate. „Astfel, în următoarele 60 de zile, atât cât durează starea de urgență în țara noastră, prețul la uleiul vegetal nu va înregistra scumpiri”, a spus Stela Ostroveţchi.

Inițiativa S.A. „Floarea Soarelui” poate fi preluată și de către alți agenți economici din țară, a îndemnat conducerea Ministerului Agriculturii.

Foto: MAIA

img22001633

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!