ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Moldova Fruct este în căutare de noi piețe de desfacere pentru merele depozitate

10:46 | 03.03.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 3 mar. /MOLDPRES/. Asociația Moldova Fruct a anunţat că este în comunicare cu potențiali cumpărători pentru a ajuta producătorii să-şi comercializeze merele pe care le au în prezent în depozitele frigorifice, transmite MOLDPRES.

„În situația actuală creată, considerăm că numai prin eforturi comune și comunicare putem reuși să identificăm cumpărători pe alte piețe. Pentru a iniția discuțiile cu potențialii cumpărători, trebuie să le prezentăm oferte valabile pe diferite soiuri. Este important în această situație să ne cooperăm la formarea unor loturi de mere atractive pentru clienții pe care-i abordăm”, scrie Moldova Fruct.

Asociaţia îndeamnă producătorii și exportatorii interesați să completeze cât mai operativ un tabel cu datele solicitate și să-l expedieze la adresa [email protected]. Telefonul de contact este 068997709. 

Foto: fructidor.com

img22001636

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!