ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

AAC a autorizat șase zboruri spre și dinspre Republica Moldova

11:22 | 14.03.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 14 mar. /MOLDPRES/. Autoritatea Aeronautică Civilă a anunțat că pentru luni, 14 martie, a autorizat șase zboruri spre și dinspre Republica Moldova, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, este vorba de două zboruri ale unor delegații oficiale; un zbor de ambulanță; un zbor de repatriere a cetățenilor Israelului, operat de compania aeriană ”Sky Up”, pe cursa Chișinău-Tel Aviv- Chișinău; un zbor Cargo umanitar, operat de compania aeriană „Air Moldova”, pe cursa Chișinău-Tel Aviv- Chișinău; un zbor care va transporta poșta diplomatică din SUA.

Spațiul aerian al Republicii Moldova rămâne închis pe perioada stării de urgență, în scopul asigurării siguranței și securității aviației civile.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!