ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vizitele doritorilor la Parlament au fost reluate

09:07 | 18.03.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 18 mar. /MOLDPRES/. Toți doritorii pot vizita clădirea Parlamentului Republicii Moldova în cadrul unui tur ghidat. Vizitele de informare au fost reluate, comunică MOLDPRES.

Potrivit serviciului de presă al Legislativului, acestea sunt organizate în zilele de luni, marți și miercuri, cu excepția zilelor în care sunt desfășurate ședințe plenare. Vizitele de informare ghidate sunt gratuite, au o durată de 45 de minute și se desfășoară pe un traseu prestabilit care include Muzeul Parlamentului, sala Europa, sala de ședințe plenare și spațiile adiacente.

Vizitatorii sunt ghidați, la solicitare, în limbile română, rusă sau engleză. Totodată, aceștia vor respecta cerințele obligatorii de sănătate publică. Vizitatorii minori sunt însoțiți, în mod obligatoriu, pe toată durata vizitei, de cel puțin o persoană adultă. Pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani, accesul în clădire se face în baza unui act de identitate valabil.

Programarea vizitelor de informare se face online, pe platforma www.vizite.parlament.md, cu cel puțin 3 zile lucrătoare înainte de data planificată.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!