ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ANSA a solicitat retragerea din comerț a unui lot de ouă

18:19 | 20.04.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 20 apr. /MOLDPRES/. Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor /ANSA/ a anunțat astăzi că a solicitat operatorului din domeniul alimentar SRL „Intervetcom”  să inițieze procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a ouălor pentru consum, acestea fiind infestate cu salmonela, comunică MOLDPRES.

ANSA anunță că persoanele care au achiziționat produse din lotul dat (Lot /data expirare: 3MD CM 001/ 12.05.2022. Produsele au fost comercializate în perioada: 05–15.04.2022. Data expirării lotului: până la 12.05.2022.) sunt rugate să nu le consume și sunt în drept să le returneze magazinului de unde au fost procurate. 

În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii care comercializează produse neconforme sunt responsabili de retragerea acestora de pe piață și cooperează cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor prezentate de un produs alimentar introdus pe piață.

Foto: ANSA

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!