ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului s-a întâlnit cu Senatorul american Steve Daines

14:06 | 30.04.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 30 apr. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu senatorul american, Steve Daines, membru al Partidului Republican din partea statului Montana, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, oficialii au discutat despre situația de securitate din Moldova, consecințele războiului din Ucraina pentru țara noastră și agenda bilaterală moldo-americană.

Președintele Maia Sandu a mulțumit pentru susținerea oferită, de-a lungul timpului, de SUA pentru consolidarea democrației și a economiei Republicii Moldova, dar și pentru proiecte de dezvoltare.

La rândul său, Steve Daines a apreciat angajamentul Republicii Moldova de a oferi ajutor cetățenilor ucraineni ce fug de războiul din Ucraina. La fel, oficialul american a menționat că SUA vor sprijini, în continuare, eforturile noastre de transformare a țării.

Foto: Președinție

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!