ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 8 300 de cereri de înscriere a copiilor la școală au fost depuse în capitală

11:24 | 23.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 23 mai. /MOLDPRES/. Peste 8 300 de cereri de înscriere a copiilor în clasa întâi au fost depuse în municipiul Chișinău, ceea ce reprezintă circa 90% din efectivul preconizat. Anunțul a fost făcut astăzi de către șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport, Andrei Pavaloi, în ședința operativă a serviciilor municipale, relatează MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, „în total au fost preconizate circa 9 300 de locuri în instituțiile publice din municipiu”.

Înscrierea copiilor la școală pentru anul de studii 2022-2023 se desfășoară în două etape. Prima etapă se va încheia pe 13 iunie, fiind vorba despre depunerea cererilor în instituții conform adresei de domiciliu, iar a doua etapă, care va avea loc în perioada 14 iunie – 29 august, presupune completarea locurilor rămase disponibile.

Foto simbol

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!