ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

De 1 iunie, copiii pot beneficia de o călătorie gratuită cu troleibuzul turistic

14:28 | 30.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 30 mai. /MOLDPRES/. De 1 iunie, în Chișinău copiii pot beneficia de o călătorie gratuită cu troleibuzul turistic. Anunțul a fost făcut astăzi de municipalitate, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, excursiile încep de la Arcul de Triumf și vor fi organizate după următorul program: I rută: ora 12:00 – excursie în l. rusă, cu un ghid de turism; II rută: ora 14:00 – excursie în l. română, cu un ghid de turism; III rută: ora 16:00 - excursie în l. rusă, cu un ghid de turism; IV rută: ora 18:00 - excursie în l. română, cu un ghid de turism.

Îmbarcarea în troleibuzul turistic va avea loc după principiul „primul venit – primul servit”. Numărul de locuri disponibile pentru o excursie va fi de  22 persoane, iar copiii cu vârsta sub 7 ani vor fi însoțiți de părinți.

Și în acest an, între orele 15:00 - 17:00, pe strada Columna (tronsonul între str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și str. A. Pușkin) se va desfășura atelierul de pictură „Pictăm chiar pe troleibuz”.

Tot pe 1 iunie, micuții sunt așteptați și la Gradina Zoologică, unde vor intra gratuit.

Foto: facebook.com

img22004047

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!