ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ANOFM va organiza cea de-a XX-a ediţie a Târgului online al locurilor de muncă

13:12 | 02.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 2 iun. /MOLDPRES/. Târgul online al locurilor de muncă, ediția a XX-a, cu tematica „Locuri de muncă în Moldova”, se va desfăşura în perioada 15-25 iunie, în organizarea Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), transmite MOLDPRES.

Evenimentul are drept scop promovarea locurilor de muncă vacante din întreaga țară. Astfel, companiile au posibilitatea de recrutare online, iar persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, pot aplica online și în timp real la posturile de muncă disponibile.

„Persoanele interesate vor putea aplica on-line pentru pozițiile dorite, pe platforma www.e-angajare.md, începând cu 15 iunie. Angajatorii care vor dori să participe la acest târg, se vor înregistra, prin completarea unor formulare, expediate către subdiviziunile pentru ocuparea forței de muncă”, conform organizatorilor.

La această ediție a târgului online sunt invitați să participe şi cetățeni ucraineni care sunt în căutarea unui loc de muncă și angajatori disponibili să angajeze cetățeni din Ucraina.

Foto: ANOFM

 

img22004142

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!