ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Colocviile de vară au avut loc la o bibliotecă din capitală

14:54 | 06.06.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 6 iun. /MOLDPRES/. Comunitatea de bibliotecari s-a reunit astăzi la cea de-a XI-a ediție a „Colocviilor de vară”, la Biblioteca „M. Lomonosov”, filială a Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu” din capitală. Bibliotecarii au pus în discuție o temă de actualitate – Biblioteca pentru seniori, informează MOLDPRES.

Solicitată de agenție, Mariana Harjevschi, directorul instituției a menționat că prin „Colocviile de vară”, ediția a  XI-a, Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu” își propune să aducă în discuție modul de implicare și conectare a seniorilor la serviciile bibliotecilor, dar și să sublinieze despre noi forme și metode de incluziune socială, culturală și digitală a seniorilor prin intermediul serviciilor de bibliotecă. De asemenea, a fost expusă experiența Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu”, dezvăluind oferta de servicii pentru seniori.

Evenimentul a fost dedicat celor 145 de ani de la fondarea Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu”.

img22004226

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!