ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Chişinău a avut loc „Gala Businessului Moldovenesc”- 2022

09:17 | 17.06.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 17 iun. /MOLDPRES/. Zeci de întreprinderi înregistrate în cadrul concursurilor „Marca comercială a anului 2021” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității” au fost premiate ieri, la cel mai important eveniment al businessului autohton – „Gala Businessului Moldovenesc”, transmite MOLDPRES.

„Premiile oferite confirmă curajul, perseverența și dorința companiilor de a se afirma pe plan național și de a-și contura reușitele în domeniul promovării mărcilor comerciale și a managementului calității. Toți învingătorii prezenți aici sunt o dovadă clară a faptului că fiecare companie și brand are nevoie de promovare și că toate acțiunile pe care le întreprind nu sunt în zadar, ci contribuie direct la dezvoltarea mediului de afaceri autohton”, a declarat la eveniment Sergiu Harea, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) a Republicii Moldova.

Concursul „Marca Comercială a Anului” este unul dintre cele mai eficiente instrumente de promovare a mărcilor comerciale pe piața internă şi externă. Rezultatele concursului permit evidențierea liderilor şi stabilirea dinamicii comportamentului consumatorilor pe piața autohtonă. Pe parcursul celor 18 ediții, la competiție au fost înregistrate peste 1600 de mărci.

Concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii bunurilor și serviciilor” este la cea de a 8-a ediție. Scopul acestuia este de a evidenția companiile care au implementat cu succes managementul calității și de a promova abordările moderne ale calității. În total, pe parcursul tuturor edițiilor au participat 350 companii.

Ediția curentă a „Galei Businessului Moldovenesc” a inclus o premieră la capitolul politicilor prietenoase familiei la locul de muncă. Astfel, cinci companii din sectorul privat, membre ale CCI, vor primi mențiuni speciale pentru angajamentul ferm în asigurarea echilibrului între viața de familie și cea profesională a angajaților, prin promovarea activă a politicilor prietenoase familiei la locul de muncă.

Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, în parteneriat cu Centrul Național Anticorupție, Institutul de Standardizare din Moldova  și Centrul Național de Acreditare din Republica Moldova.

Foto: CCI

img22004552

img22004552

img22004552

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!