ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ANTA a actualizat informația cu privire la sistemul “e-Autorizație transport”

09:51 | 17.06.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 17 iun. /MOLDPRES/. Agenția Națională Transport Auto (ANTA) a prezentat astăzi noi informaţii despre vizualizarea stocului actual de autorizații prin intermediul Sistemului informaţional (SI) “e-Autorizație transport”, transmite MOLDPRES.

Astfel, ANTA informează operatorii de transport rutier că, în legătură cu implementarea SI “e-Autorizație transport”, raportul actual privind stocul autorizațiilor disponibile poate fi vizualizat din cabinetul personal în SI “e-Autorizație transport”. „Generarea raportului este automatizată, exclude factorul uman și se efectuează la fiecare accesare a transportatorului”, indică instituţia.

„Pentru a vizualiza raportul, autentificați-vă în sistem și accesați Cabinetul personal. Ulterior, navigați la modulul de Rapoarte și accesați Stocul disponibil de autorizații”, explică un comunicat al Agenţiei.

Platforma digitală „e-Autorizație transport” a devenit funcțională în primăvara 2022. Sistemul Informațional „e-Autorizație transport” are drept obiectiv modernizarea serviciilor publice prin digitizarea proceselor operaționale, precum și prin diversificarea canalelor de acces la serviciile publice prestate de Agenția Naţională Transport Auto, care constă în automatizarea procesului de depunere a solicitărilor de către beneficiari.

Foto simbol

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!