ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Victoria Covali este noul șef al întreprinderii „Spații Verzi” din capitală

10:38 | 20.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 20 iun. /MOLDPRES/. Victoria Covali a fost numită în funcția de șef al întreprinderii municipale „Spații Verzi”. Anunțul a fost făcut astăzi de către primarul capitalei Ion Ceban, în timpul ședinței operative a serviciilor municipale, transmite MOLDPRES.

Edilul a prezentat echipei noua conducere a întreprinderii și i-a urat succes în activitatea sa ulterioară. „Doamna Victoria este un profesionist în domeniu și sper că datorită suportului ei vom atinge rezultate pozitive în activitatea instituției”, a spus Ion Ceban.

La rândul său, șefa de la „Spații Verzi” a menționat că, împreună cu echipa, va munci pentru a obține rezultate pozitive în sectorul condus. „Spațiile verzi ar trebui să fie cartea de vizită a orașului. În prezent, acest sector înregistrează foarte multe restanțe. De aceea, ne vom strădui să rezolvăm problemele stringente printre care: sistemele de irigare și curățarea/defrișarea arborilor. Contez pe sprijinul echipei, pentru că doar în echipă putem atinge performanțe noi”, a remarcat Victoria Covali.

Noul șef al întreprinderii „Spații Verzi” a activat anterior la Grădina Botanică din capitală și în cadrul agenției „Moldsilva”.

Fosta conducere a întreprinderii municipale „Spații Verzi” a fost suspendată în luna mai curent, în urma decesului unei fetițe de un an, care a fost lovită de o creangă în parcul Alunelul din capitală.

Foto: ulim.md

img22004611

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!