ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Accesul mijloacelor de transport în parcurile din Chișinău va fi limitat

15:38 | 27.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 27 iun. /MOLDPRES/. Accesul mijloacelor de transport în parcurile din municipiul Chișinău va fi limitat prin instalarea barierelor. Anunțul a fost făcut astăzi de viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, în ședința operativă a serviciilor municipale, transmite MOLDPRES.

Potrivit viceprimarului, în urma efectuării mai multor verificări în teren, autoritățile au stabilit că pe unele porțiuni de acces în parcuri staționează autovehiculele, care, în așa mod, deteriorează gazonul și sistemul de irigare.

„Există suficiente locuri de parcare în apropierea parcurilor. De aceea, solicit să fie instalate bariere pentru a limita accesul automobilelor în parcuri. Pe teritoriul acestora vor putea intra doar autovehiculele specializate ce asigură salubrizarea parcurilor”, a spus Ilie Ceban.

Totodată, viceprimarul a solicitat să fie verificate toate terenurile de joacă pentru copii din parcurile capitalei, astfel încât acestea să corespundă normelor de siguranță.

Foto: diez.md

img22004805

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!