ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un Târg al locurilor de muncă se va desfășura la Chișinău

11:25 | 30.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 30 iun. /MOLDPRES/. Un Târg al locurilor de muncă se va desfășura vineri, 1 iulie, în centrul capitalei. Evenimentul va avea loc între orele 10.00 și 14.00 pe str. Mitropolit Varlaam 77, transmite MOLDPRES.

În cadrul târgului, zeci de companii vor prezenta oferte de angajare din diverse domenii. Totodată, va fi prezentată oferta educațională pentru anul de învățământ 2022-2023 și beneficiile învățământului dual pentru alegerea unei meserii de viitor.

Grupurile țintă ale evenimentului sunt: absolvenții de liceu și gimnaziu, care vor să învețe o meserie și tinerii de până la 35 de ani, care vor să se recalifice.

Târgul locurilor de muncă se desfășoară în cadrul Conferinței naționale „Promovarea angajabilității tinerilor calificați pentru o dezvoltare sustenabilă”, care are loc în perioada 30 iunie – 1 iulie. Aceasta are scopul de a identifica oportunități de formare, dar și perspectivele de angajare în funcție de nevoile pieței muncii pentru a determina tinerii să-și găsească un job imediat după finalizarea studiilor.

Foto: MOLDPRES

img22004886

img22004886

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!