ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Marcajul rutier din apropierea școlilor din Chișinău va fi reînnoit

11:48 | 25.07.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 25 iul. /MOLDPRES/. Marcajul rutier din preajma instituțiilor de învățământ din capitală va fi reînnoit. Anunțul a fost făcut astăzi de către șeful Direcției generale transport public și căi de comunicație, Vitalie Mihalache, în ședința operativă a serviciilor primăriei, transmite MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, până la 1 septembrie, marcajul rutier va fi aplicat pe toate drumurile de acces spre instituțiile municipale de învățământ pentru evitarea eventualelor accidente.

„La fel, marcajul va fi aplicat pe porțiunile de drum unde nu au fost finalizate anterior lucrările. Totodată, se va interveni pe segmentele unde acesta a fost aplicat cu șase luni în urmă sau nu este vizibil. De asemenea, vor fi instalate indicatoare rutiere la mai multe intersecții din capitală pentru a securiza traficul rutier”, a spus Vitalie Mihalache.

Responsabili din cadrul primăriei capitalei au anunțat că pe teritoriul instituțiilor de învățământ se desfășoară lucrări silvo-tehnice pentru pregătirea spațiilor verzi din cadrul școlilor și grădinițelor pentru noul an de studiu. 

Foto: realitatea.md

img22005534

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!