ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul ”Geneza Art” va prezenta în weekend două spectacole

16:52 | 03.08.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 3 aug. /MOLDPRES/. Două spectacole vor avea loc sâmbătă și duminică, 6 și 7 august, la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art”, informează MOLDPRES.

Astfel, sâmbătă, la 19.00. Teatrul ”Geneza Art” readuce în scenă spectacolul ”Labirint”, comedie după Rajiv Joseph, regie – Daniela Burlaca. În distribuție: Iurie Gologan/Cristian Perepeliuc, Nicu Țurcanu/Mihai Bordian, Ana-Sia Cărăuș/ Victoria Țurcanu, Dana Ciobanu, Mariana Bratu și Ina Colbasiuc.

Duminică, 7 august, la 19.00, teatrul își așteaptă publicul la spectacolul ”Invitația la vals”, după romanul omonim al prozatorului și dramaturgului român Mihail Drumeș, în regia Danielei Burlaca. Este un spectacol – mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. O dramă omenească despre mândrie și frica de a iubi prea mult. "Invitația la vals" este primul spectacol al Teatrului ”Geneza Art” realizat în două acte.

În rolurile principale joacă actorii Iurie Gologan și Dana Ciobanu. Din distribuție mai fac parte Nicu Țurcanu, Mariana Bratu, Cristian Perepeliuc, Mihai Bordian,  Victoria Țurcanu, Viorel Cozma, Ana-Sia Cărăuș, Radmila Popovici și Doina Toșca.

img22005844

img22005844

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!