ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

UE va finanţa un nou proiect de dezvoltare a startupurilor din R. Moldova

08:24 | 07.09.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 7 sep. /MOLDPRES/. XY Partners, un accelerator de afaceri, anunță despre deschiderea aplicărilor pentru cea de a cincea ediție a Programului dedicat startupurilor, XY Accelerator. Programul se va desfășura în perioada 12 septembrie - 13 decembrie 2022 și are drept scop instruirea antreprenorilor în dezvoltarea afacerilor, iar businessmenii care vor să participe pot aplica la acest program până la 10 septembrie, transmite MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, timp de trei luni de program echipa de mentori va munci cu fiecare echipă individual. Pentru fiecare echipă va fi realizat un îndrumar personalizat, în funcție de etapa la care se află startupul și necesitățile pe care le are.

„Peste 50 de mentori, experți în domeniul afacerilor și fondatori ai startupurilor te vor ghida și te vor ajuta să aplici cele învățate. Astfel, vei munci asupra ideii tale cu oameni din domenii precum: vânzări, legal, marketing și digital marketing, dezvoltare de produs, design, HR, managementul echipei și business management, crisis management și altele”, indică un comunicat al proiectului. 

XY Partners este un accelerator de afaceri fondat în 2019, care, prin intermediul programelor sale, dezvoltă companii de la zero, oferind suport operațional și acces spre potențiale finanțări. Menirea programelor XY este de a sprijini antreprenorii care au idei de afaceri. Acest program este realizat de XY Partners în cadrul EU4Moldova: Start City Cahul, proiect finanțat de Uniunea Europeană în parteneriat cu Suedia și implementat de ATIC.

Foto simbol

img22006661

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!